Skip to content
Kampanyamerkez

Yaşamdan Paylaşımlar

Kampanyamerkez

Yaşamdan Paylaşımlar

  • Air Fryer’da Tavuk Baget Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Airfryer’da Çikolata Parçalı Kurabiye Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Airfryer’da Hellim Kızartması
  • Airfryer’da Köfte Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Airfryer’da Köz Biber Salatası Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Airfryer’da Mezgit Tarifi! Nasıl yapılır?
19 Mayıs 20172 Haziran 2019

TAT 1 Kişiye Fiat 500 X, 5 Kişiye iPhone 7, 10 Kişiye Apple Watch

Lezzetli ketçap ve mayonezler başta olmak üzere bir çok lezzeti sofralarımıza sunan TAT duyurduğu yeni kampanya ile;

  • 1 Kişiye Fiat 500 X Pop Plus
  • 5 Kişiye iPhone 7 – 32 Gb Cep Telefonu
  • 10 Kişiye Apple Watch

Hediye ediyor!
Yapmanız gereken ise kampanya etiketli (promosyonlu) ürünlerden satın alarak, ürün ambalaj kısmındaki promosyon kodunu ister;

tat.com.tr/tatsikidostlarkampanyasi adresindeki formu doldurarak, ister;

Ürün ambalajı içerisindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 4544 numaralı kampanya hattına kısa mesaj ile eksiksiz göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım tarihleri; 01.05.2017 tarihinde başlayıp, 31.10.2017 tarihinde sona ermektedir.

Çekiliş sonuçlarını; 16.11.2017 tarihinde Akşam Gazetesinde ve sitemiz Kampanya Merkez üzerinden öğrenebilirsiniz. Otomaik mail gelmesini isterseniz anasayfamızdaki e-posta bültenine kayıt olmanızı önermekteyiz.

Bol Şans dileriz.

Kampanya Tat Gıda Sanayi A.Ş. tarafından 01.05.2017 – 31.10.2017 tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Tat Ketçap, Mayonez veya Hardal ürünlerinden (Tat Hardal 330 gr için 1 çekiliş hakkı, Tat Sıkı Dostlar Tatlı Ketçap 300 gr&Mayonez 295 gr, Tat Sıkı Dostlar Tatlı Ketçap 450 gr&Mayonez 390 gr, Tat Mayonez 600 gr, Tat Acı Ketçap 650 gr, Tat Tatlı Ketçap 650 gr için 2 çekiliş hakkı, Tat Sıkı Dostlar Tatlı Ketçap 650 gr&Mayonez 600 gr için 4 çekiliş hakkı) herhangi birini satın aldıklarında ürün ambalajı içerisindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 4544 numaralı kampanya hattına kısa mesaj ile eksiksiz gönderenlere veya www.tat.com.tr (ücretsiz) internet sitesindeki formu şifre, ad, soyad, adres, gsm no bilgileriyle eksiksiz dolduranlara çekiliş hakkı verilecektir.

Kısa mesaj ve internet katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir. Katılımlarda şifre ve ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

Kısa mesaj ile Avea(markası “Türk Telekom”dur), Turkcell, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir. Kısa mesaj ile başarılı ya da hatalı tüm katılımlar Avea(markası “Türk Telekom”dur), Turkcell ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır. www.tat.com.tr internet sitesi üzerinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Kampanya sonunda yapılacak çekilişte 1 kişi Fiat 500 X POP PLUS 1.6 E-TORQ 110 HP 2017 Model Otomobil (değeri: 79.916,10 TL), 5 kişi iPhone 7 32 GB Cep Telefonu (birim değeri: 3.517,22 TL), 10 kişi Apple Watch 38 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Beyaz Spor Kordon (birim değeri: 1.174,67 TL) ikramiyesi kazanacaktır.

İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş, 10.11.2017 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merkezi No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 16.11.2017 tarihinde Akşam Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.

Postada meydana gelen gecikmelerden Tat Gıda Sanayi A.Ş. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler 01.12.2017, yedek talihliler 16.12.2017 tarihine kadar kimlikleri, ikramiye kazandıkları şifreli ürün ambalajları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün ambalajı ibrazı zorunludur. Şifreli ürün ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Bu çekilişe Tat Gıda Sanayi A.Ş., U2 Tanıtım ve Mobil Eğlence Telekomünikasyon Filmcilik Reklamcılık Turizm Yayın. San. ve Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olmaları durumunda ikramiyeleri teslim edilmez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

# KAMPANYA LİNKİ: tat.com.tr/tatsikidostlarkampanyasi
#
Kampanyanın Son Katılım Tarihi: 31.10.2017

Güncel kampanyalar Güncel Kampanyalariphone 7 çekilişTat

Yazı gezinmesi

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Comments (4)

  1. Gökmen Battal dedi ki:
    5 Ekim 2018, 15:54

    kampanyamerkez gerçekten de yılların sitesi ve her zaman insanların yararına yayın yapıyorlar. Tebrik ederim karşiim

    Yanıtlamak için oturum açın
  2. Eralp Kürüm dedi ki:
    2 Kasım 2018, 01:37

    2018 yılında da en çok çekiliş sizlerden bekliyoruz saygın site kampanyamerkez.com

    Yanıtlamak için oturum açın
  3. Ayşe Merve Kerigan dedi ki:
    10 Şubat 2019, 11:00

    İndirim kataloğu güncellenebilir mi bugün ?

    Yanıtlamak için oturum açın
  4. Ahmet Cihat Öğredik dedi ki:
    19 Mart 2019, 20:21

    Ben Bim indirimlerinden haber alamıyorum keşke bir uygulama yapsanız da her katalog yayınlandığında bize mesaj gelse 🙂

    Yanıtlamak için oturum açın

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

  • Yukgaejang Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Yeşil Elmalı Salata Tarifi! Nasıl yapılır? Yapılışı
  • Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Umm Ali Tatlısı Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Tuy Palovi Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Türk Kahveli Kurabiye Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Trippa Alla Milanese Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Torta Susanna Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Torta Di Riso Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Tiramisu Topları Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Tiramisu Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Tajine Zitoune Tarifi! Nasıl Yapılır?
©2026 Kampanyamerkez | WordPress Theme by SuperbThemes