Skip to content
Kampanyamerkez

Yaşamdan Paylaşımlar

Kampanyamerkez

Yaşamdan Paylaşımlar

  • Air Fryer’da Tavuk Baget Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Airfryer’da Çikolata Parçalı Kurabiye Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Airfryer’da Hellim Kızartması
  • Airfryer’da Köfte Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Airfryer’da Köz Biber Salatası Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Airfryer’da Mezgit Tarifi! Nasıl yapılır?
8 Ağustos 20175 Ocak 2018

Kapakları topla Petrol Ofisi’nden 50 TL’lik yakıtla depoları doldur

Pepsi, Lipton, Yedigün ve Fruko kapaklarını topla depoyu doldur kampanyası 1 Mayıs 2017 tarihinden bu yana devam ediyor. Televizyon reklamlarında azalma olsa da internet kullanıcıları Lipton kampanyasını takip ediyor. 30 Eylül 2017 tarihinde sona erecek olan Depoyu Doldur kampanyası Fruko Meşrubat San. Ltd. Şti tarafından başlatılmış ve bu kampanya tüm Türkiye’de duyurulmuştu.

Kampanyaya katılmak için kampanya etiketi olan 330ml KUTU ile altın kapaklı 1L, 1.5L ve 2L PET Lipton Ice Tea, beyaz kapaklı Pepsi 1L, 1.5L ve 2.5L, Yedigün 2.5L ve Fruko 2.5L PET kapaklı ürünlerde geçerli olan bir kampanyadır ve katılım için bu ürünlerden çıkan şifreyi ister internet sitesi http://www.depoyudoldur.com/app.php  üzerinden ister cep telefonlarından göndererek katılabileceksiniz.

depoyu doldur lipton, depoyu doldur pepsi, Güncel kampanyalar,Yakıt Puan, 2017 Kampanyalar, kampanya

Güncel kampanyalar ile uygun fiyatlı fırsat ürünlerini tanıtarak güncel çekiliş kampanyalarını sizlere duyurmayı görev bilen kampanyamerkez.com Pepsi ve Lipton tarafından başlatılan Petrol Ofisi’nden Depoyu Doldur kampanyası karşılığında ürünlerden çıkan şifreleri www.depoyudoldur.com adresine girerek gönderebilirsiniz.

• Kampanya etiketli ürünlerin açma halkaları ve kapakları altındaki şifrelerle www.depoyudoldur.com adresinde her bir başarılı katılım karşılığında 50, 100, 250, 500, 1.000, 2.500 veya 5.000 Yakıt Puan’dan birini kazanabilirsiniz.

• Her 1.000 Yakıt Puan 10 TL (vergiler dahil) değerinde yakıt (akaryakıt ve otogaz) alımında kullanılabilir.
• Kazanılan Yakıt Puan’lar, kampanya internet sitesinde üyelik açarken girilecek cep telefonu numarasına yüklenecek ve yakıt alımında 10TL ve katları şeklinde kullanılabileceklerdir.

• Hesap oluşturmak için İsim, Soyad, E-posta, Araç Plakası ve Cep Telefonu bilgileri gereklidir.

• Her hesap bir ayda en fazla 30 şifre ile kampanyaya katılabilir.
• Her cep telefonu yalnızca tek bir hesapta kullanılabilir ve değiştirilemez.
• Kampanyadan kazanılan Yakıt Puanlar yalnızca akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilir.
• Yakıt Puan’ların nakit karşılığı talep edilemez.

• Kampanya tüketicilere yöneliktir ve kötüye kullanımı yasaktır.

• Kazanılan Yakıt Puanların son kullanım tarihi 31 Aralık 2017’dır. Kullanılmayan puanlar 1 Ocak 2018 tarihinde silinecektir.

• Pepsi Cola şüpheli gördüğü durumlar için katılım yapılan kapağı, ürünü, fişini veya faturasını talep edebilir.
• Pepsi Cola ve Petrol Ofisi kampanya koşullarını değiştirme, kampanyayı duraklatma veya sonlandırma hakkına sahiptir.
• Kampanya hesabı oluşturan herkes bu koşulları kabul edilmiş sayılacaktır.
• Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Pepsi Cola ve Petrol Ofisi tarafından kampanya amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılırlar.
• Kampanya destek hattı: 0800 261 70 00

Güncel kampanyalar 2017 Kampanyalardepoyu doldur liptondepoyu doldur pepsiGüncel KampanyalarKampanyaYakıt Puan

Yazı gezinmesi

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Comments (4)

  1. Nergiz Gilim dedi ki:
    10 Eylül 2018, 06:41

    Güncel indirimleri telefonuma istiyorum. Aktüel ürünler kataloğunu da gönderin. Lütfen ama

    Yanıtlamak için oturum açın
  2. Hamit Kıldır dedi ki:
    28 Ekim 2018, 17:55

    Kampanyamerkez bu işi biliyor. Her zaman kampanyaları ve indirimleri ilk yayınlayan siz oluyorsunuz.

    Yanıtlamak için oturum açın
  3. Saliha Canan Dıvarcı dedi ki:
    30 Aralık 2018, 22:31

    Güncel indirimleri telefonuma istiyorum. Aktüel ürünler kataloğunu da gönderin. Lütfen ama

    Yanıtlamak için oturum açın
  4. Gürbüz Çivici dedi ki:
    8 Ocak 2019, 12:21

    kampanyamerkez gerçekten de yılların sitesi ve her zaman insanların yararına yayın yapıyorlar. Tebrik ederim karşiim

    Yanıtlamak için oturum açın

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

  • Yukgaejang Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Yeşil Elmalı Salata Tarifi! Nasıl yapılır? Yapılışı
  • Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Umm Ali Tatlısı Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Tuy Palovi Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Türk Kahveli Kurabiye Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Trippa Alla Milanese Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Torta Susanna Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Torta Di Riso Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Tiramisu Topları Tarifi! Nasıl yapılır?
  • Tiramisu Tarifi! Nasıl Yapılır?
  • Tajine Zitoune Tarifi! Nasıl Yapılır?
©2026 Kampanyamerkez | WordPress Theme by SuperbThemes